Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این طرح که به مدت پنج هفته ادامه دارد دوره‌های آموزشی فرهنگی و هنری مختلفی پیش‌بینی شده است، استادان به‌نام هر حوزه طی پنج جلسه مفاهیم پایه‌ای هر حوزه را در قالب ویدیوهای آموزشی برای گروه سنی نوجوان تدریس می‌کنند.

منصور ضابطیان در خصوص تاثیر آموزش‌های آنلاین بر مخاطبان نوجوان می‌گوید: «این دوره‌ها می‌تواند راهی پیش پای نوجوانان بگذارد تا علاقه خود را بشناسند و محک بزنند و یا استعداد خود را کشف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع با نباید توقع داشت مخاطب با دیدن پنج ویدیوی آموزشی در مدرسه تابستانی گوینده، بازیگر یا قصه‌نویس شود و هدف مدرسه تابستانی هم این نبوده. »

او با اشاره به شیوع ویروس کرونا و خانه‌مانی بسیاری از نوجوانان هدف این دوره‌ها رساندن محتوای مناسب آموزشی به نوجوانان سراسر کشور می‌داند تا بتوانند استعدادهای خود را بشناسند یا به شکل اولیه با حوزه مورد علاقه خود روبرو شود.

ضابطیان مزیت برگزاری این دوره‌ها آنلاین و همچنین رایگان بودن آن عنوان و اضافه می‌کند: «برای من بسیار خوشحال کننده است که نوجوانی در یک روستای محروم و دور افتاده که امکان تجربه حضوری چنین دوره‌هایی را ندارد از این طریق می‌تواند به چنین آموزش‌هایی دست پیدا کند و غایت آرزوی من این است که سال‌ها بعد یک نفر بگوید تجربه تماشای دوره شما در مدرسه تابستانی سال ۱۳۹۹ باعث شد مسیر زندگی من تغییر کند.

مهتاب نصیرپور که مدرس کارگاه نمایش است در خصوص تجربه خود می‌گوید: «تجربه جالبی بود. برخلاف آنچه که بنده در کارگاه‌های بازیگری خود برای هنرجویان می‌گویم و تجربه تدریس در مدرسه تابستانی چون جلوی دوربین قرار گرفته بودم و مباحث به صورت منقطع ضبط می‌شد شبیه یک تجربه سینمایی بود. »

به گفته این مدرس بازیگری، هنرهای نمایشی جزو هنرهای جمعی است و برخلاف هنرهایی مانند قصه‌نویسی یا نوازندگی چندان نمی‌شود به صورت آنلاین آموخت چون باید شما در کارگاه و در تعامل با دیگر هنرجویان و استاد تمرین کنید. اما هدف ما از این دوره آشنایی نوجوانان با اصول پایه‌ای بازیگری نمایش است.

نصیرپور در مورد تجربه تدریس برای گروه سنی نوجوان هم می‌گوید: «کار با آنها بسیار سخت است. چون در ابتدای راه هستند و نسبت به مسائل حساس و شکننده و نحوه تدریس به آنها با بزرگسالان کاملا متفاوت است. اما از طرفی بسیار جذاب است چون بهترین دوران برای آغاز هر کار هنری است و می‌تواند در آینده آنها تاثیر بسزایی داشته باشد. »

منصور ضابطیان هم سال‌ها سابقه تدریس گویندگی دارد مانند نصیرپور معتقد است تجربه تدریس در مدرسه تابستانی تجربه‌ای جدید و جالب توجهی برایش بوده است. او که سابقه اجرا در برنامه‌های مختلف صدا و سیما را داراست ادامه می‌دهد: «در دوره‌های آموزش گویندگی شما با افرادی که سر کلاس نشسته‌اید تعامل رو در رو دارید و خب برای اولین بار بود که من به این صورت تدریس می‌کردم. »

در مدرسه تابستانی قرار است ویدیوهای آموزشی شامل بازیگری تئاتر، انیمیشن، گویندگی و اجرا، موسیقی، طنز، داستان‌نویسی، قرآن و فیلمسازی در اختیار مخاطبان قرار گیرد که در مجموع حدود ۶۰ جلسه ویدیوی آموزشی در نظر گرفته شده که طی پنج هفته منتشر خواهد شد.

مدرسه تابستانی از روز شنبه آینده (هفتم تیرماه) آغاز خواهد شد و در هفته اول از روز شنبه تا چهارشنبه در ساعت ۱۰ صبح کارگاه نمایش توسط مهتاب نصیرپور و محمد رحمانیان و از ساعت ۱۶ دوره گویندگی و اجرا توسط منصور ضابطیان تدریس خواهد شد.

علاقمندان برای حضور در مدرسه تابستانی و تماشای دوره‌ها کافی است به وب‌سایت مدرسه تابستانی به نشانی www.tabestani۹۹.ir و یا صفحات مدرسه تابستانی در اینستاگرام، تلگرام و آپارات با شناسه tabestani۹۹ مراجعه کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مدرسه تابستانی منصور ضابطیان دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۶۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود

بهنام نیک‌نژاد؛ درباره ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی و ساماندهی وضعیت شهریه این مدارس اظهار کرد: طبق این قانون سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی با هدف شفاف سازی ایجاد می‌شود البته این در گذشته ایجاد شده بود اما چون پشتوانه قانونی نداشت، عمدتاً مورد اعتراض مدارس قرار می‌گرفت.

وی در پاسخ به این پرسش که سازمان مدارس غیردولتی چگونه در سامانه نظارت بر وضعیت مدارس میزان شهریه دریافتی، تعداد کارکنان و وضعیت فضای آموزشی را نظارت می‌کند؟ عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش مکلف است حداقل ۶ ماه بعد از ابلاغ قانون، سامانه الکترونیکی مدیریت، نظارت و ارزیابی مدارس و مراکز غیردولتی را ایجاد کند و تمام اطلاعات از جمله آمار کارکنان و دانش‌آموزان مدارس غیردولتی، فضا و نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، مجوزهای تأسیس و راه اندازی، شاخص‌های ارزیابی، میزان شهریه دریافتی، درآمد و هزینه‌ها را ثبت کند.

امکان نظارت مجلس

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در گذشته مدارس برای اعلام درآمد و هزینه‌ها همراهی نمی‌کردند، افزود: مجلس و سازمان مدارس غیردولتی به عنوان ناظر می‌تواند سامانه نظارت را رصد کنند؛ در گذشته معلمان مدارس غیردولتی همواره اعتراض داشتند که حقوق آن ها اندک است هم‌اکنون سامانه نظارت می‌تواند درباره شفاف‌سازی مبالغ پرداختی به کارکنان مدارس شفافیت ایجاد کند.

وی ادامه داد: امکان ارزیابی و رصد سامانه شفافیت برای مدیران آموزش و پرورش و اعضای کمیسیون آموزش مجلس فراهم است همچنین اولیای دانش‌آموزان مدرسه می‌توانند به اطلاعات مربوط به فضا، نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، شاخص‌های ارزیابی و میزان شهریه دریافتی دسترسی داشته باشند، دریافت این اطلاعات جامع می‌تواند به اجرای رتبه‌بندی مدارس غیردولتی کمک کند.

نیک‌نژاد بیان کرد: والدین نسبت به شهریه بالای مدارس غیردولتی معترض هستند از سوی دیگر مؤسسان می‌گویند که چرا شهریه مدرسه را پایین تعیین می‌کنید، در گذشته چون نمی‌توانستیم اطلاعات مربوط به درآمد و هزینه مدارس را به صورت سامانه‌ای و آنلاین مشاهده کنیم در نهایت شهریه برخی مدارس بسیار زیاد و برخی پایین می‌شد.

حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شود

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه باید به وضعیت مدارس غیردولتی نظم داد، افزود: حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شوند و شفاف‌سازی به نفع مؤسسان و مردم است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا امکان برداشت شهریه دریافتی اضافه از حساب مدرسه وجود دارد، بیان کرد: طبق قانون جدید امکان جریمه نقدی مؤسس تا ۱۰۰ درصد شهریه ابلاغی کل دانش‌آموزان مدرسه در همان سال متناسب با مبلغ تخلف مالی وجود دارد، در گذشته جریمه نقدی وجود نداشت.

برگرداندن شهریه به مردم و جریمه مدارس

نیک‌نژاد ادامه داد: به مدرسه‌ای که بیشتر از شهریه مصوب دریافت کند فرصت می‌دهیم شهریه اضافه را به خانواده‌ها بازگرداند و بعد از آن برای مدرسه جریمه تعیین می‌کنیم روند کار بدین صورت است، وقتی در استان رأی صادر شد که مؤسس مدرسه باید جریمه پرداخت کند ۲۰ روز فرصت برای اعتراض دارد پس از آن پرونده در شورای سیاست‌گذاری و نظارت بر مدارس غیردولتی بررسی می‌شود، وقتی آن ها جریمه مدرسه را تایید کردند، قطعیت یافته و از مدرسه دریافت می‌شود.

وی افزود: جریمه نقدی به حساب درآمدهای عمومی نزد خزانه‌داری کل کشور واریز و به طور کامل در اختیار صندوق حمایت از مدارس غیردولتی قرار می‌گیرد تا در راستای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی و پرورشی در مدارس غیردولتی مناطق محروم هزینه شود.

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: شهریه باید به حساب مدرسه واریز بشود و پس از در پایان سال تحصیلی اگر مبلغی باقی ماند، مؤسس می‌تواند به عنوان سود برداشت کند.

ساماندهی ساعت کار و بیمه معلمان

نیک‌نژاد درباره ساماندهی حقوق و بیمه معلمان مدارس غیردولتی عنوان کرد: در قانون جدید آمده است، ساعات فعالیت تمام وقت معلمان و کارکنان آموزشی غیر رسمی مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی شامل برنامه درسی ملی و فوق برنامه درسی مصوب شورای عالی آموزش و پرورش و آمادگی برای حضور در کلاس درس، ۳۰ ساعت در هفته و ساعات کار مدیران، معاونان و کارکنان اداری دفتری و خدماتی این مدارس و مراکز ۳۶ ساعت در هفته با احتساب حضور در جلسات و شوراهای آموزشی، پرورشی و اداری مدرسه تعیین می‌شود.

وی ادامه داد: در گذشته قانون کار مبنا بود و با استناد به آن معلمان مدارس غیردولتی برای دریافت حقوق و بیمه کامل باید ۴۴ ساعت در هفته تدریس می‌کردند اما اکنون در قانون جدید ساعت تمام وقت معلمان ۳۰ ساعت است و مؤسسان مدارس غیردولتی و مهدکودک‌ها باید با رعایت این موضوع کارکنان خود را بیمه کنند و امکان رصد به صورت آنلاین برای سازمان مدارس غیردولتی وجود دارد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • تدریس برترین دانش‌های نظامی در نیروی زمینی ارتش
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • نخستین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی در شهر جدید سهند افتتاح شد
  • "الف تا" رویدادی برای ارائه خلاقیت‌های آموزشی معلمان در سطح بین‌المللی
  • تقدیر از ۱۲۰ فعال نماز بخش جرقویه علیا
  • افتتاح مدرسه هوشمند در شهر جدید سهند 
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود